Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü pası üzere evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Kötüda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Kapısı baz amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net daire alanı 150 metrekare’den aşkın ve ansızın şu denli makamı olan umumi binalarda, büküm adeti 4’ten çokça olan bütün örgülaşmalarda yangın merdiveni bünyelması mecburi kılınmıştır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu pozisyon muayene edilmelidir. 

Yangın Merdiveni Kapısı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak dokumada olmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta bedduaşap bapnın nanay olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını hayatımızın önemli bir parçbirliı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları ortada bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yaraşıklı fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri ali fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Binalarda kâin yangın bapları ve esas kapıların kenarı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın yürekindeki farklı bir göz bapsı da kabil.

Report this wiki page